Podcasten Tæt på

Deltag

"Podcasten "Tæt på" er kun en realitet, så længe I har lyst til at dele jeres historier, som patient eller som pårørende."

Elsket af mange

"Jeg synes det er spændende emner du tager op i podcasten og jeg føler mig ekstremt priviligeret når folk vil dele deres historier med mig. Om det er gennem en podcast eller på en sengekant. Du er meget objektiv, nysgerrig og empatisk. Derfor føler jeg som sådan ikke det er patienter jeg lytter til, men mere mennesker med livshistorier, som vi alle har med os. (I mere eller mindre alvorlig grad, selvfølgelig) Og det synes jeg er vigtigt som sygeplejerske. At vi tør møde andre hvor liver gør ondt, og vi kan se bort fra patienttøjet og undersøge hvem derinde bagved Og så synes jeg det er fagligt spændende, fordi der er mange specialer repræsenteret som jeg ikke kender til."
doctor, covid, woman-5216833.jpg
Diana
Sygeplejerske
"Som privat person og mor til to drenge bliver jeg bare altid utrolig rørt over alle fortællingerne. Verden er smuk, den er fantastisk,Den er barsk og uretfærdig. Lidt til det med forældrene - så det at man som fagperson ikke skal have en berøringsangst. Man skal bare spørge de pårørende ind til deres situation, for det er det, som de har brug for.Men selvom jeg gik fra børneafdelingen, er jeg blevet ved med at høre podcasten, hvorfor ved jeg altså ikke helt. Men synes virkelig den er god, og bliver så rørt over alle de super seje forældre, der gennemgår at midste et barn, have et dødssygt barn, forældre der har psykisk sygdom osv. Podcasten lær mig nok aller mest, at livet ikke skal tages for givet, at man skal nyde hvert eneste sekundet, hvor ingen ved hvad fremtiden bringer. Og så tror jeg, at podcasten er så godt til andre, som står i samme situation som de forskellige afsnit handler om."
doctor, covid, woman-5216833.jpg
Lotte
Sygeplejerske

Om at deltage i podcasten

Deltag i podcasten

Har du lyst til at deltage, så udfyld formularen til højre og så vil jeg kontakte dig.

Optagelse

Optagelserne tager generelt mellem 2-3 timer, og bliver foretaget hjemme hos dig, hjemme hos mig eller et helt tredje sted. 

Efter processen

Efter vi har optaget, sender jeg optagelsen til dig, så du kan høre det. Herefter har du mulighed for at komme med kommentarer, eller hvis du ønsker der noget, der skal klippes ud.

Tjenester som podcasten udkommer på er

Spotify, Apple Podcast, Google Podcast, Amazon Music

Podcast Addict, Pocket Cast, Deezer, Listen notes, Player FM, Podcast Index

Navnet på din Instagramkonto - så jeg kan gå ind og følge dig 😉
Skriv her din adresse hvis du ønsker at optagelserne skal finde sted i dit hjem. Eller skriv at du ønsker at de skal foregå hos mig (i Aarhus).
Navnet på den sygdom/tilstand du vil gerne vil fortælle om
Her skal du skrive hvem i er og hvordan jeres vej til diagnosen/tilstand (og eller hvordan det har været at være pårørende og hvordan det har fyldt) har været, gerne beskrivende og i detaljer. Beskriv det gerne kronologisk frem til i dag.