Podcasten Tæt på

Infantil autisme - Norr

6EAFAF43-1300-4C66-B8D0-D14DFA10562C

Infantil autisme har vi tidligere beskæftiget os med i forbindelse med Rikke og Torbens fortælling om at være forældre til Niels som har infantil autisme. 

Hvis i ønsker at læse lidt om hvad infantil autisme er så kan i læse mere ved at trykke på knappen nedenfor. 

Fortællingen

Jeg hedder Julie, jeg er 30 år gammel og bor i Højbjerg med min kæreste Mark og vores 2 drenge villum på 3 år og Norr på 5 år som har infantil autisme.
Vores rejse har været lang, hård, fyldt med op og nedture, grænser der skulle overskrides og følelsen af, at have mistet sin barn til en diagnose.
Jeg manglede at blive taget i hånden, af nogen der viste hvad vi skulle igennem som familie og hvilken sorg det ville føre med sig.
Jeg endte med at føle mig alene med mine tanker, min frygt for mit barns fremtid, 2 børn der var tilknyttet center for sjældne sygedomme på samme tid og en sorg der var altoverskyggende.
Jeg håber i vil lytte til vores historie igennem Frustrationerne, sorgen, en stresssygemelding, vejen til at finde sig selv efter “rejsen”, glæden og den power som lige præcis Norr s diagnose har medført og givet til vores familie !
“Du er aldrig alene, der sidder altid en ude på den anden side der har det ligesom dig!”